Toppers

De zwemmer is een topsporter die klaar is voor een olympische droom. Een top trainer, de beste in de zwemsport heeft hem zover gebracht.

Ons ‘healthnetwork’ heeft ook enkele toppers in het bestand en een scala van toekomstige toppers.

HEALTH.NLSENIOREN.NLBEAUTY.NL

Deze webconcepten worden door specialisten van het 1ste uur uitgebouwd tot hoogwaardige web omgevingen gericht op de bezoekers van deze websites.

Het netwerk heeft een groot bereik en krijgt steeds meer inhoud. Een team van webspecialisten , redacteuren en marketeers werken aan het uitbouwen van het ‘Healthnetwork’.

Een krachtige omgeving zeer geschikt om in contact te komen met de doelgroep. Meer informatie ? Neem contact met ons op.

Team Health.nl

Rob Kraaijenvanger
Uitgever / Eigenaar
rob@crio.nl
0316-581918

Senioren.nl

Jong senioren of de wat meer belegen senioren lezen en schrijven op de weblog Senioren.nl

Over een paar jaar de grootste doelgroep van Nederland !

Health.nl

Health.nl is sinds 1999 door een paar miljoen Nederlanders bezocht.

29 April 1999, registreerden wij de domeinnaam Health.nl en zijn gestart met het opbouwen van een webgids.

November 1999 ging de eerste versie van Health.nl online en een aantal maanden later werden de eerste medische links gevonden in de zoekmachines. ( vindex.nl , ilse.nl, yahoo.nl dé zoekmachine in die tijd )

Een aantal jaren geleden hebben we er een hoogwaardige zoekmachine aan toe kunnen voegen. We zoeken momenteel in bijna 300 duizend gezondheidsgerelateerde webpagina’s. Een hoogwaardige spider bezoekt dagelijks alle websites en een krachtig zoekscript geeft buitengewone zoekresultaten.

Een team van redacteuren is sinds enige maanden begonnen met het schrijven van artikelen nadat we ook een weblog hebben toegevoegd aan Health.nl

Binnenkort voegen we video en foto bestanden toe aan de website.

 

Healthnetwork

Op healthnetwork.nl kunt u terecht voor informatie over alles wat maar met health te maken heeft. Ook dient deze site als informatie punt voor de andere sites uit ons healthnetwerk.